Onze specialisatie: online marketing automotive

De afgelopen 15 jaar hebben we een unieke kennis opgedaan van online marketing voor de automotive sector. Zowel dealers die hun eerste echte online stappen willen zetten, als garages die hier al langer mee bezig zijn, maar nog enkele stappen vooruit willen, kunnen hiervoor bij ons terecht. Niet alleen autohandelaars en garages, maar iedereen die met mobiliteit bezig is.

Met mobiliteit zijn we meer en meer bezig: veel van onze klanten bieden immers tegenwoordig veel meer dan auto’s aan, en we helpen hen in die overgang.

  • Automatische plaatsing van je stock en of 2dehandswagens op je website – vanop Autoscout of andere platformen

  • We hebben een eigen oplossing voor autoverhuur

  • Mag het iets moelijker, zoals een configurator of iets anders? Graag!

Onze kennis van de sector laat ons toe heel autonoom en proactief te werken. Je hoeft ons niet uit te leggen waarom je snel je stockwagens wil verkocht krijgen, of hoe we zelf kunnen opvolgen welke wagens nieuw in je stock staan (of welke net al heel lang staan) om extra te promoten

We zetten voor onze klanten goede campagnes op via Google, social media en via emailings. We werken al voor dealers van tal van merken, dus veel merkinfo hebben we reeds.

Het liefst van al maken we zelf ook eerst een nieuwe website voor de dealer, maar dit is zeker geen verplichting. Het belangrijkste is dat je een goede website hebt, want online acties zonder een goede website is je geld wegsmijten.

Je kiest zelf je maandelijks richtbudget qua uitgaven.

Enkele interessante cases:

De kracht van Google

Je hooft niet de allergrootste te zijn om goed te scoren in Google. Voor Auto’s Kris, een onafhankelijke verkoper van nieuw en 2dehandswagens, implementeerden we een specifieke SEO in de website. Auto’s Kris is een gerenommeerde verkoper, en scoort in Google een pak beter dan de meeste van zijn grotere concurrenten, met hoge posities op tal van veel gezochte keywords. Dat levert duizenden organische bezoekers per maand op naar hun website.

www.autoskris.com

Autoverhuur website

Voor Garage De Witte is autoverhuur een belangrijk onderdeel. Daarom hebben we naast de bestaande website, een speciale autoverhuurwebsite ontwikkeld, die automatisch beschikbaarheden van huurwagens toont, en boekingen via de website mogelijkheid maakt. De volledige autoverhuur flow, geautomatiseerd. Het mooie er aan is, dat Garage De Witte hiervoor geen dure verhuursoftware in huis moest halen.

autoverhuur.garagedewitte.be

De kracht van social media

Een aantal van onze klanten hebben hun dure contracten met portaalwebsites stopgezet of afgebouwd, en hun stock- en 2dehandswagens verkopen nog steeds even goed. Promotie gebeurt nu hoofdzakelijk via social media en Google.

Een eigen configurator

Een eigen configurator als dealer? Dat kan. Wij hebben er een, die bruikbaar is voor alle 2,3 en 4 wielers van alle merken. Via de configurator maak je perfect offertes op basis van volledig samengestelde wagens, met pakketten en opties, en voeg je een overname toe.